Paradinfo & Kontakt

Här hittar du praktisk information, länkar och kontaktinformation. Vi svarar gärna på frågor som rör Pride eller ditt flakarrangemang! Kontakta oss på telefon, mejl eller i formuläret nedan. Svarar vi inte direkt så kontaktar vi dig så fort vi kan.

"
 

Datum för Europride

Stockholm: lördag 4 augusti.
Göteborg: lördag 18 augusti.

Start och mål Stockholm

Starten 2018 kommer att ligga på Kungsholmen, Norr Mälarstrand och startpunkten vid Kungsholmstorg. Paraden slingrar sig sedan den ca 4,3 km långa paradvägen genom centrala Stockholm, via Norr Mälarstrand – Hantverkargatan – Stadshusbron – Tegelbacken – runt Rödbodtorget – Vasagatan – Kungsgatan – Sturegatan – Lidingövägen till målet på Östermalms IP.

Paradväg karta (PDF)

Göteborg

Starten kommer att ligga vid GöteborgsOperan och dess parkering. Samlingen är satt till senast 14.00. Paraden går sedan från GöteborgsOperan till Götaplatsen.

Kontakta Go Pride

08-758 99 67
info@gopride.se
Adressgatan 2
123 45 Stockholm

Anmäl ekipaget

Alla ekipage måste anmälas direkt till Stockholm Pride eller West Pride. Det behöver ni göra själva. Sista anmälningsdag är 22 juli och 28 maj.

Anmälan till Stockholm Pride
Anmälan till West Pride

Avgifter till Stockholm Pride

Stockholm Pride tar ut en fordonsavgift för alla fordon som är med i Prideparaden. Avgiften är 1 000 kr om anmälan görs senast den 19 juli och 2 000 efter den 20 juli.

Ordningsregler och värdegrund för Europride

För att få delta i Stockholm Pride Parade måste ni följa Stockholm Prides värdegrund och Pride Parades ordningsregler. Vi har sammanställt dem i PDF-dokument som är enkla att skriva ut.

Ordningsregler
Värdegrund

Kontakta Stockholm Pride

Allmänna frågor
info@stockholmpride.org

EuroPride 2018
europride@stockholmpride.org

Sponsring och supporter
partner@stockholmpride.org

Kontakta West Pride
info@westpride.se

Hör av dig till oss

 

Gopride är en del Studentkompaniet AB
08 758 99 67
info@gopride.se